₪ 19
₪ 25
₪ 19
₪ 48
₪ 48
₪ 41
₪ 48
₪ 48
₪ 44
₪ 44
₪ 44
₪ 38
₪ 56
₪ 41
₪ 34
₪ 35
₪ 16
₪ 27
₪ 31
₪ 35
₪ 23
₪ 29
₪ 27
₪ 38
₪ 32
₪ 24
₪ 37
₪ 34
₪ 32
₪ 42
₪ 45
₪ 25
₪ 28
₪ 24
₪ 14
מבצעים מיוחדים חזרה לעמוד הבית

שלוש דרכים יפות להגשה ואכילה של סושי

article-image

סושי הוא מאכל בריא המציע שילוב ייחודי בין טעמים אקזוטיים, ערך תזונתי גבוה ותחושת שובע לאורך זמן. רבים מאיתנו צורכים סושי באמצעות הזמנה טלפונית או דיגיטאלית בעזרת אתרי האינטרנט של המסעדות המתמחות בתחום. תפריט סטנדרטי כולל מנות ראשונות כגון מרקים ואגרולים, מנות עיקריות של ירקות ובשר וכמובן מטוגנים וקינוחים.

הסושי מגיע במהירות בתוך קופסא ייעודית נוחה לאכילה, אך בעת אירוח חברתי או סתם כשרוצים להתפנק יש צורך בפתרונות אטרקטיביים יותר. פתרונות אלו לא מייקרים את עלות ההזמנה והם רלוונטיים גם עבור משפחות עם ילדים. למעשה, יש המון דרכים יפות להגשה ואכילה של סושי וכל מה שצריך לעשות הוא להכיר ולאמץ אותן.

איזו הגשה מתאימה לאירוח שלכם?

הנה כמה עצות באמצעותן ניתן לשדרג את החוויה של אכילת סושי טרי וטעים:

1. חלקו את המנות לפי קטגוריות – הדרך הבסיסית ביותר להגשה אקסקלוסיבית של מגשי סושי היא להקפיד על חלוקה של רולים לפי קטגוריות. אפשר להתחיל עם מגש המוקדש למנות צמחוניות או טבעוניות בלבד, להמשיך עם מגש בשרי הכולל גם דגים ולסיים עם מנות לא כשרות. כמובן שחשוב להכיר את הדרישות של קהל היעד ורצוי לשלב בין סוג המנות לבין ההעדפות האישיות של האורחים.

2. השתמשו בעקרונות של מטבחי פיוז'ן – סושי מזוהה עם המטבח האסייתי אבל זו לא סיבה להישאר מקובעים במהלך האירוח או ההגשה. דווקא השילוב של סושי עם עקרונות המטבח הישראלי, האירופאי או האמריקאי עשוי ליצור תוצאות מרהיבות ומקוריות. אפשר לדוגמא להגיש את הסושי לצד צ'יפס עם קטשופ, ממרח ברביקיו או מיונז. גם שילוב של האצות עם אורז פרסי או כדורי פלאפל יכול למשוך תשומת לב. דרכים אלו להגשה ואכילה של סושי עולות בקנה אחד עם מטבחי הפיוז'ן של השפים המצליחים בעולם.

3. ותרו על מזלגות והפכו את הארוחה לחוויה – אם תגישו את הסושי רק עם מקלות אכילה תוכלו להפוך את הארוחה ואת האירוע החברתי לחוויה בלתי נשכחת. מי שכבר יודע לאכול עם מקלות אלו ייהנה מהסיטואציה, בעוד מי שמעולם לא ניסה צ'ופסטיק ישמח לקחת חלק בהרפתקה. אין הרבה מאכלים המחייבים שימוש בסכו"ם מיוחד ולכן כדאי לנצל את ההגשה של הסושי על מנת לחשוף את האורחים להשפעות תרבותיות חדשות. אם האירוע נערך בבית או במשרד, נסו להקרין סרטון קצר המלמד כיצד אוכלים סושי עם מקלות וכך תבטיחו אווירה נעימה ונינוחה.

4. הפן הפרקטי של הגשת סושי – היתרון של סושי הוא שניתן להגישו בצורה פרקטית על מנת להעשיר את החוויה החברתית. הדרך השכיחה להגשה מן הסוג הזה היא באמצעות פריסה של הרול על הצלחת, או באמצעות העברת המוקפץ אל קערות. גם הגשה של אורז יחד עם מנות בשר וסלטים בקעריות קטנות תשדרג את ההגשה למראה מיוחד ואטרקטיבי יותר.

מתי כדאי לארח עם מגשי סושי?

הדרכים השונות להגשה ואכילה של סושי מתאימות לכל סוגי האירועים. באירוע פרטי עם חברים ובני משפחה הדגש הוא על זמן האיכות המשותף, בעוד שבאירועים עסקיים ניתן לייצר אווירה אקסקלוסיבית ויוצאת דופן. כל יום בשבוע מתאים לאירוח עם מגשי סושי ויש כאלה שמשלבים אותם גם במהלך חגיגות יום הולדת, הרמות כוסית או סתם לצורך רענון של השגרה.

לסיכום, לא חייבים להגיע מהמזרח הרחוק על מנת לשדרג את החוויה של הגשת ואכילת סושי. יש דרכים רבות להשיג את המטרה הזו בתקציב נמוך ובאופן יעיל. נסו דרכים שונות ומצאו את אופן ההגשה המועדף עליכם.

מוגש מטעם מונייר – חברת קייטרינג חלבי המתמחה במגשי אירוח

חזרה לעמוד הבית

חזרה למעלה